Erke Group ve Royal IHC nin 2. DipTarama Semineri Gerçekleştirildi.

Erke Group olarak yıllardır Zemin Teknolojileri konusunda ki mücadelimizi sürdürüyoruz.
Dip Tarama konusu bizlere çevreye duyarlılığımızın göstergesi olarak üzerinde önemle durduğumuz konuların başında geliyor.
25 yılı aşkın bir süredir 450 yıllık Dip Tarama firması Royal IHC firmasıyla beraber çalışıyoruz.




Türkiye’nin en öenmli prestij projelerinde Royal IHC Dip Tarama gemileri yıllardır başarıyla çalışıyoruz. Dip Tarama konusunun önemini Belirtmek konuya olan duyarlılığı arttırmak için Eylül 2014 yılında Royal IHC ve İstanbul Hollanda Başkonslosu Sn Robert Schuddeboom katkılarıyla Bir seminer düzenledik. Çok başarıı bir organizasyon oldu 18 Özel Firma yetkilisinin yanısıra Devletin ve Belediyelerin katılımıyla seminer dahada
Güçlü bir şekilde gerçekleştirildi.

Erke Group ve RoyalIHC Semineri
ERKE Group olarak bu seminerin sürekli ve devamlı olması konusunda ki arzumuz ve katılımcıların desteğiyle 2.Dip Tarama seminerini planladık.
Bu 2. Seminerimize bir de özel bölüm açmayı planladık ve Kanal İstanbul temalı bir sunum hazırladık.

Erke Group ve RoyalIHC Semineri
17 Mayıs 2016 tarihinde yine İstanbul Hollanda Konsolosluğunda gerçekleştirdiğimiz 2. DipTarama seminerine rekor derecede katılım gerçekleşti ve Toplantı yeriyle ilgili kapasitemizin çok üstünde katılım talebi aldık. Seminerimiz İstanbul Konsolosu Sn Robert Schuddeboom konuşmasından sonra Royal IHC Bölge müdürü Sn Amin Ezzedine’nin “Royal IHC’deki Son Gelişmeleri” ele alan konuşmasıyla devam etmiştir.
Ardından Sn Hasan Buğdaycı’nın “Çevresel Dip Taramalardaki Teknik Gelişmeler” ve ilk bölüm
Sn Niels Viezee’in  “Farklı Tarama Donanımları ve Bakım Maliyeti” sunumuyla tamamlanmıştır.

İstanbul Başkonsolosu Sn Robert Schuddeboom

İstanbul Hollanda Konsolosluğu balo salonunda verilen öğle yemeğinden sonra devam eden Seminerimiz,
Netics firmasından davetli konuşmacı olarak katılan Sn Hugo Ekklenkamp’ın büyük ilgi alan “Dip Taramasında Çıkan Malzemenin İnşaatlarda Kullanımı ile İlgili Yapılan Buluşlar/Keşifler” konusuyla, ardından
Witteveen+Bos firmasında davetli konuşmacı olarak Sn Polite Laboyrie’nin “Dip Tarama ile Türk Altyapı Sektöründe Gelişme Fırsatları” sunumuyla devam etti.

Sn Polite Laboyrie
Seminerimiz, İstanbul Konsolosunun kapanış konuşmasıyla sonlandırılmıştır. Ancak sorular ve cevaplar bölümü resmi seminer kapanışından sonra devam etmiş ve Misafirlerimizin Dip Tarama konusundaki arzu istek ve talepleri şimdiden 3. Dip Tarama seminerimizin öneriler doğrultusunda hazırlanması gerekliliğini bize not olarak kaydettirmiştir.

Erke Group ve RoyalIHC Semineri Yemek molası

Yorumlar