ERKE Hydromill Seminerleri üç Şehirde gerçekleştirildi.

ERKE - Soilmec Hydromill Seminerleri
2007 yılı Bauma Fuarı Münih'te Soilmec yıllardır emek verdiği ve üzerinde çalıştığı ilk Hydromill makinesini Dünya piyasasına tanıttı.2000 yılları başında başlayan AR-GE çalışmaları 2005 yılında ilk prototipin çıkması ve kardeş firması Trevi'nin değişik şantiyelerinde çalıştırılarak test edilmesinin sonucunda 2007 yılında test edilmiş, kalitesi ve performansı onanmış ilk Hydromill sergi alanında yerini aldı.
ERKE - Soilmec Hydromill Seminerleri
2007 yılında dünyanın önemli Hydromill imalatçısı olarak Soilmec yerini almıştı. Bu tarihi andan sonra çalışmaları ve geliştirmelerini hız kesmeden devam eden Soilmec dünyanın değişik bölgelerine yolladığı (Çin, Amerika, Kanada, İspanya, Danimarka, Dubai vs ) Hydromill makineleriyle kaliteli ürünün aranan adresi olmuştur.

2017 yılında Türkiye'ye SC-135 diye adlandırdığı çok özel ve çok güçlü bir Hydromill modelini tüm dünya ya lanse etti. Değişik ülkelerden bu özel makieyi görmeye gelen Firma yetkilileri hem SC-135 yapısı, gücü ve performansı hem de Kompakt olarak dizayn edilen dar alanlarda büyük kolaylık sağlayan yeni Bentonite tesisini inceleme imkanı buldular. Sonuç olarak 2017 yılında Soilmec Dünyanın en fazla Hydromill satan firması olarak yıllarca emek verdiği üretiminin neticelerini almaya başlamıştır.
ERKE - Soilmec Hydromill Seminerleri
Erke ve Soilmec 30 yıllık işbirliklerini 27 Şubat-3 Mart 2018 tarihleri arasında 3 şehri kapsayan Hydromill Seminerleri Haftası düzenlemiştir. 9 ayrı Türk firması birer birer Erke ve Soilmec Uzmanlarınca ziyaret edilmiş Firma üst düzey yetkilileri ve Mühendislerine yeni jenerasyon Hydromill teknolojileri ve makineleri hakkında bilgiler verilmiştir.

Topla 72 mühendis ve üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen seminerler büyük ilgi görmüş Hydromill teknolojileriyle ilgili en güncel konular, ürünler detaylı olarak görüşülmüştür. Erke Group olarak bu önemli organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan tüm Firmalarımıza, yöneticilerine ve mühendis arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

ERKE - Soilmec Hydromill Seminerleri görselleri ve videoları için tıklayınız...

Yorumlar