IFCEE 2018 Zemin Teknolojileri Fuar ve Semineri, Orlando

IFCEE 2018 Zemin Teknolojileri Fuar ve Semineri, Orlando
5-10 Mart 2018 tarihleri arasında İFCEE2018 Zemin Teknolojileri Fuar ve Semineri Orlando, Amerika’da gerçekleştirildi.

Amerikalılar Otel bahçesinde fuar yapmayı seviyorlar. Hem otelin salonlarında seminer, konferans etkinlikleri düzenliyor, hem de otelin Restoran kafelerinden faydalanıyorlar. Otelin bahçesine çıktıklarında Otel otoparkında sergiledikleri makine ve ekipmanlarla az efor sarf ederek organizasyonlarını verimli hale getiriyorlar.
IFCEE 2018 Zemin Teknolojileri Fuar ve Semineri, Orlando
Bauma Fuarlarının uçsuz bucaksız alanlarıyla kıyaslanamayacak bir organizasyon IFCEE 2108. Özellikle Zemin Teknolojileri Konusunda verilecek seminerler ve kullanılan makine ve ekipmanlarının sergilendiği lokal bir organizasyon.

IFCEE2108 seminer ve fuarını Amerikan Zemincilerinin kurdukları dernekler ortaklaşa düzenliyor. Genellikle Amerikalı zeminciler katılıyor ancak yurtdışından da konuşmacı ve davetliler her zaman az da olsa bulunuyor. Ancak fuar alanına bakıldığında katılımcıların çok büyük bir oranının Avrupa ve Asya firmaları olduğu gözden kaçmıyor.
IFCEE 2018 Zemin Teknolojileri Fuar ve Semineri, Orlando
Amerika hala Zemin Teknolojileri alanında imalat yapan firmaların ürünleri kısıtlı ve bizim Zemin Firmalarımıza teklif edilse kimselerin kullanmayacağı türden. Hala asma rotariler ve kamyon üstüne monte kazık makinelerinden oluşan imalat hatlarına sahipler.

Bu yılın bizce en ilgi çeken olayı ilk defa bir Türk Firması IFCEE2108 sergi bölümünde katılımcı olarak yer almasıydı. Reklamı çok yapılan bu organizasyona katılamadım diye üzülmeyin. Seneye kendinizi Bauma Fuarına şimdiden hazırlayın.

IFCEE 2018 Zemin Teknolojileri Fuar ve Semineri, Orlando görselleri ve videoları için tıklayınız...

Yorumlar