Royal IHC bayiler toplantısı 4-5 Ekim 2018 tarihlerinde Rio de Janeiro'da gerçekleştirildi!

Royal IHC Bayiler Toplantısı Grup Resmi
Hollanda'da gemi imalatçılığı endüstrisi 17. Yüzyıla kadar gitmektedir. Denizci olan Hollandalılar uzun yıllar dünyanın keşfedilmesinde önemli rol oynamışlardır.

Bilindiği gibi ülkelerinde ki fiziki durumlar sebebiyle her zaman su ve denizle içli dışlı olmuşlar ve bu konuda mücadele kabiliyetlerini geliştirmişlerdir. Dip Taraması veya Denizden yeni alanlar elde edilmesi için yapılan uygulamalarda ki tüm teknik ve uygulamalar neredeyse Hollanda orijinlidir.
Royal IHC Bayiler Toplantısı Grup Çalışması
Royal IHC Hollanda'nın dip taraması, derin deniz uygulamaları konusunda övünç duydukları firmaların başında gelmektedir. Dip tarama gemileri, Dubai yapay adaları, Süvey kanalı genişletilmesi ve Türkiye’de Haliç’in temizlenmesi faaliyetlerini sayabiliriz.
Royal IHC Beaver ve modelleri
Royal IHC enerji alanında da önemli yatırımlar yapmıştır. Özellikle Deniz üzerine monte edilen Rüzgar enerji (Off shore wind mill) santrallerinin sualtı kazıklarının çakımından, montajını yapacak çok üst düzey vinçleri barındıran gemilerine kadar büyük bir ürün yelpazesine sahiptir.
Royal IHC Beaver ve modelleri
Royal IHC her sene düzenlediği Bayiler toplantısını bu sene Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde 4-5 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlemiştir. Dünya'nın her yerinden gelen bayileriyle 2 tam gün seminerler, iş uygulamaları ve yeni ürünler konusunda detaylı bilgilendirmeler yapılmıştır. 30 yıldır Türkiye Mümessilliğini üstlenen Erke Group bu toplantıya en üst düzeyde katılım sağlamıştır.
Royal IHC CEO'su Sn. Dave van der HEYDE
Royal IHC CEO su Bay Dave van der HEYDE yaptığı açılış ve kapanış konuşmalarında Royal IHC olarak dünyanın her tarafında çok özel projelere özellikle enerji konusunda büyük destek verdiklerini açıklamıştır. Türkiye'de çok yakında başlanacak Deniz Üstüne kurulacak rüzgar enerjisi türbinlerinin kuruluşunda yer almak istediklerini de vurgulamıştır.

Royal IHC enerji sektöründe ki birikimlerini ve dip tarama konusunda ki uzmanlıklarını her projede vermeye hazırdır.

Royal IHC Bayiler Toplantısı görselleri ve videoları için tıklayınız...

Yorumlar